Co to się stało, że już sprzedajesz? O ile pamięć mnie nie myli to dopiero co chwaliłeś się zakupem...
Z tego co kojaze matthew to standardowy okres posiadania notocykla . Chyba tylko 11ke mial dlogo bo sie ciezko sprzedawal
Muszę wszystkich rozczarować. Motocykl zostaje ze mną. Jak długo? Jeszcze nie wiem, ale przy obecnej sytuacji Covidovo - brexitowo - ekonomicznej to nie najgorsze moto na to aby pojeździć po rozgruchanych (czyt. Niedoinwestowanych drogach)... A tak na poważnie przechodziliśmy ciężki okres zapoznawczy Zacząłem jeździć jak w stylu supermoto, i chyba się to mojej Yamie nie podobało... Przy małej prędkości parkingowej przypomniała mi o swojej wadze i zaliczyłem... Wywrotkę Na szczęście gmole przejęły wszystko. Wkurzyłem się i wylądowała na Ebayu. Potem były jeszcze inne rzeczy, które trzymały mnie w przekonaniu, że wracam... DO X11... Taki był plan, ale ostatecznie zostaję z XTZ i mamy się dobrze. Nowe A41, (Pluig szyba), jeszcze czeka na założenie., Touratech passenger seat, top case i jeszcze kilka gratów już jest na wyposażeniu. Wszystko pod kątem turystyki 2 osobowej. Norwegia czeka w przyszłym sezonie. Z kosmetycznych rzeczy pozbyłem się naklejek
Mam kontakt z obecnym właścicielem mojej 2 czarnej X11. Już drugi sezon go "nękałem" pytaniem czy aby się już nie znudził Mieliśmy taki dżentelmeński układ, że jak nadejdzie ta chwila to ma mi dać znać. Z niebieską X11 mam kontakt do właściciela również, tyle, że sprzedał już moto. Później gdzieś jeszcze mi się przewinął na Ebayu i FB. To już perełki --- Post updated --- Dwóch moich mechaników odradzało mi nowe KTM - y... Ich opinie są dla mnie cenne, zwłaszcza, że mają dużą skalę porównawczą, bo naprawiają różne motocykle.. Raczej w przyszłości Ducati, chociaż to trochę jest jak dylemat, kiedy wybierasz sercem lub rozumem, ale ostatecznie tak jak mawiał Marek Marecki z Ace Cafe,... Podążaj swoją drogą --- Post updated --- Jak wyżej w odpowiedzi
Jak nizej Każdy ma swoje koniki --- Post updated --- Nowe mody już niebawem Ostatnio dołożyłem Oxforda heated grips Polatałem trochę bez owiewki (goła xtz siepie wi Touratech seat - rewelacja! Kufry oklejone odblaskami. Bliżej wiosny olej i filtry, płyny i 200ml Yamalube do shaftdrive