Witam pech tak chciał i złapałem gumę, wbił się kawałek pręta średnica ok 3mm. Czy wystarczy wymienić samą dętkę czy oponę też trzeba?
Do warsztatu koło muszę ściągać nie mogę wyciągnąć tego preta jest jeszcze zakrzywiony po 2 stronie chyba
Wątpię żeby tam dętka była --- Post updated --- Ja jak kupiłem fireblade to pół roku jeździłem na łatanej oponie i wszystko było ok, było to nie świadomie, zobaczyłem dopiero jak wymieniłem opony.
Pomijajac grzybki ktore sa na 100 % i zrobia ci w warsztacie ( choc ja sam se ke zakladam w domu ) to zdaza mi sie miec do nawet pieciu max dziur zalatanych na drodze sznurkiem lub innymi emergency setami i jeszcze nigdy z powodu dziury nie zmienilem opony zawsze jezdze az ta sie skonczy. Ale dzieki takim motocyklistom co uwazaja ze jak sie zlapie gwozdzia yo trzeba natychmiast zmienic opone , kupuje z zaprzyjaznionego warsztatu za grosze , uzywane opony z dziurami no wiec to swietnie ze tacy sa
Opone zakleic. A drut wyjac i zachowac na wypadek jakby sie szpilka od namiotu zgubila bedzie zamiennik jak znalazl Sent from my iPhone using Tapatalk
Nie będę zakładał nowego tematu. K60 czerwone kropki tam gdzie wentyl czy na przeciwko? A z dentką. Z góry dziękuję.