Moje roczne przebiegi to i tak około 4-5 tys więc rok chyba wytrzyma no chyba że się gdzieś dalej wypuszczę ale i tak najlepsza w tych oponach jest cena
Ja mam Pirelki Scorpion jeszcze sie nie moge wypowiedzisc bo dzis zalozone przy okazji bo Honda mi wymienila cale kola na gwarancji
Ja czekam na odpowiedź z Hondy co do kół i też gość mi przekazał że mogę swoje opony przywieść do nich. Piwko daj znać jak jazda bo chyba kupię ten sam zestaw do AT w takim razie.
Jak jezdzisz po offie to sie nie zastanawiaj. Jak sporadycznie to wez mitas e07+ na tyl Mitaski sa cool Sent from my iPhone using Tapatalk
Sporadycznie Panie w offroada. Piwko mnie zachęcił na swój zlot bo tam łatwiej z ciężkim ADV. Takie szutry mi wystarczą tylko czy przód też 07...
Przod sie wolniej zuzywa wiec mozna kupic lepsza offowo gume. Ale jak jezdzisz sporadycznie i nie zamierzasz sie kopac w blocie to e07 beda ok. To sa opony 50/50 Sent from my iPhone using Tapatalk
156 zestaw dobra takie kupię, podszkolę się i potem będę coś kombinował Rozumiem że będzie to lepsze jak K60.
O niebo lepsze. K60 to taka drogowa opona. Poszukaj na ebayu - mitas czesto w niskiej cenie. Ja za tylna placilem £72 za przednia £65 Sent from my iPhone using Tapatalk
Na przod to bardzo dobra jest TKC atyl to moze byc E09 lub E10 to jest bez znaczenia ze sa dwie firmy tylko malo doswiadczeni maja z tym problem i im sie wydaje ze musza byc dwie takie same opony
czyli E07 tył i przód jaki dokładnie, nie musi być w mega teren. Własnie miałem tel z Hondy 2 dni po wymianie mainstand że koła do wymiany na 14 maja i mogę swoje opony przywieść.
Ja mam tkc80 na przodzie i e09 na tyle. Ale ja dosyc czesto jezdze w offie. Gdybym zjezdzal w offa dwa razy do roku to nie zalozyl bym takich opon tylko cos 50/50. Dlatego pytalem czy czesto w offie smigasz Sent from my iPhone using Tapatalk --- Post updated --- Tak wyglada mitas e09 po przejechaniu 1,8k mil. Ciagle w najbardziej zurzytym miejscu ma 7mm grubosci (w porownaniu do 13mm nowej) ale niestety na ciezkiego offa sie juz srednio nadaje
Po pierwsze na offa trzeba dojechac. Jakies 220 mil w jedna strone po asfalcie zeby zrobic 100 po offie. Wiec to daje 1/6 off 5/6 asfalt. Po drugie, jezdze na kolach nie na przyczepce Po trzecie, nie zyje samym offroadem. Wlasnie wrocilem z wycieczki zorganizowanej przez moja lepsza polowe - jakies 800 mil po asfalcie Wiec... prosze cie cefa, nie prowokuj mnie zebym... No. nie prowokuj Sent from my iPhone using Tapatalk