WItam syskich ponownie tym razem z zatloczonej farmy (w sensie wrocilem z urlopu w afryce) moja sprawa wypadkowa idzie dobrze byl typek wycenil mi motUr na £2000 + do tego koszta za compound £300 + jaka cena za szmaty mam tutaj dwa pytania do was moi drodzy frumowicze. No.1 is potrzebuje paragony jakies zalatwic za kask, skorki, rekawiczki i buty, bede szczery potrzebuje jakies drozsze ceny w zeby tego kretyna z vana ogolocic ---- jesli moze ktos pomoc pisac na pm plzzz No.2 is jaki motUr polecacie narazie zdecydowalem ze odpuszcze moto do przyszlego roku ale za to zastanowie sie dobrze zanim cos kupie, wiec moze ktos cos poradzi jakies linki jaki model co i jak, szczerze preferuje tylko sporty ale to dlatego ze w dupie bylkem i gUUUwno widzialem. Otwarty na propozycje czekam.... Dziekuje za uwage i w mutlimediach wrzuce dzisiaj zdjecia z afryki zeby sie pochwalic. Do uslyszenia.
Hi Kuba Ja mam paragon na kask, ubrania i back protector, ale laczna suma wynosi niecale £400, wiec jak reflektujesz, moge Ci przeslac. Niestety za rekawice tylko dowod placenia karta mi pozostal, a szkoda, bo prawie stowe za nie dalam. Tyle ze wszystko karta placone, wiec ubezpieczalnia moze sie tego drugiego paragonu domagac, albo wyciagu z konta.