Witam , poleci ktoś sprawdzony przedni Klin na kolo abym mógł sam stawiać motocykl na tylnym podnośniku No chyba ze to razem nie współgra ? Już mam dosyć proszenia się kogoś aby mi przytrzymał moto.
https://www.ebay.co.uk/itm/Motorbik...-/361312564800?_trksid=p2349624.m46890.l49292 Moto duże I ciężkie. Mam też stand Alby centralny do podnoszenia moto, bezapelacyjnie najlepszy pomysł na stand do dużego motocykla. Bezpieczny i funkcjonalny (
Tak jak @Goall89 wspomniał, nie powinieneś potrzebować drugiej osoby żeby postawić moto na tylny paddock stand. Kwestia techniki i praktyki. Mozna np tak:
Próbowałem stawiać sam ale nie czuje się bezpiecznie przy tej operacji. Spróbuje jeszcze poćwiczyć z kimś podkładając jakiś klocek pod nóżkę jak na filmiku , jak będzie szło słabo to wezmę to co wysłał Cezar. Dzięki panowie o tym klocku nie pomyślałem.
Ja na początku miałem stracha jak sam stawialem prawie 300 kilogramowe moto. Ale powoli doszłem do metody bezpiecznej.musisz panie poćwiczyć i będzie git
Ja tez miałem problem na poczatku z moim 240KG i jednostronnym wahaczem ... troszkę poćwiczyłem i teraz wszystko gra... Tak jak chłopaki piszą poćwicz kilka razy z kims i tez opanujesz.
Dzięki Panowie tak zrobię , w weekend poćwiczę ale będę podkładać jakiś klocek pod stopkę wydaje się wtedy prostsze.