Gsr 750 problem na zimnym silniku

Temat na forum 'Silnik, sprzęgło i napęd' rozpoczęty przez Maniek777, Czerwiec 25, 2019.

  1. Maniek777

    Maniek777 Nabywca Suszarki

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2019
    Posty:
    2
    Browary:
    2
    Miasto:
    Boston
    Motocykl:
    Gsr 750
    Witam, szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem. Suzuki gsr 750 z 2011r. Na zimnym silniku jak wbijam 1nke to na wyświetlaczu albo nie pokazuje zapiętego biegu albo zamiast 1 pokazuje 2. Mało tego przez sekundę lub 2 nie ma powera i nie chce jechać . Jest tak też na następnych biegach. Po jakimś czasie jak się rozgrzeje wydaje się to ustępuje. Czy ktoś z was miał taki problem. Pytałem po garażach ,mechaników i nikt nie wie o co biega. Jak do nich przyjadę to silnik jest już ciepły i po jeździe próbnej stwierdzają że wszystko jest ok.
    --- Post updated ---
    Nikt nic nie wie, szukałem aż znalazłem . Jak by ktoś coś takiego miał to wina czujnika, gear position sensor.
     
    milemar i Pablocarlos lubią to.

Poleć forum

  • O nas

    PolishBikers.com jest internetowym forum skupiającym Polskich Motocyklistów w Wielkiej Brytanii. Istniejemy od 2008 roku i dbamy o to aby nasza strona była przydatnym narzędziem dla motocyklistów do komunikacji, organizowania wyjazdów/zlotów, dzielenia się wiedza na temat zagadnień motocyklowych oraz miejscem do szukania cennych i zarazem przydatnych informacji.
  • Kontakt z Nami

  • Postaw nam browara!

    Administracja ciężko pracuje nad utrzymaniem strony w jak najlepszej formie. Jeżeli doceniasz to co tutaj robimy dla was,możesz postawić nam browara! Dziękujemy i bardzo doceniamy wszystkie dotacje!